Történetünk
Cégünk oxálsav szublimáló készülék gyártására specializálódott. Kezdetben csak ismerősök kérésére készítettünk, de rájöttünk hogy hatalmas űr tátong a méregdrága használható készülékek és az olcsó, de csak kompromisszumokkal használható házilag barkácsolt készülékek között.

Célul tűztük ki, hogy megfizethető, de jól használható és strapabíró eszközzel lássuk el a méhésztársadalmat. Ennek érdekében az alkatrészek vásárlásakor fő szempontunk volt, hogy alkatrészeket csak olyan cégektől vásárolunk akik rendelkeznek nemzetközi minősítéssel a termékeikkel kapcsolatban. Ez a fajta gondolkodásmód hamar meghozta a gyümölcsét, termékünkre felfigyelt egy Amerikai forgalmazó. Vásárolt készülékeket tesztelésre, és a sikeres tesztek után elkezdte forgalmazni. Alig egy év alatt elértük, hogy Amerikában a ProVap márka egyet jelent a minőséggel. Jelenleg Amerikában, Kanadában, Új-Zélandon, Angliában és Spanyolországban van kereskedelmi forgalomban Magyarország mellett.

Magyarországon csak nálunk lehet megvásárolni készülékeinket, ezzel tudjuk biztosítani hogy a legkedvezőbb áron jussanak hozzá a méhészek.